Outdoorchef P480 G Compactchef

Outdoorchef P-480 G Compactchef

Barbecueën kan eigenlijk het hele jaar door. Daarom is het fijn om, zeker als je geen tuin hebt, een kleine compacte alleskunner te hebben. De Outdoorchef P-480 G Compactchef is ideaal voor op terras of balkon. Je hebt de barbecue binnen een mum van tijd aangestoken en in een handomdraai maak je een heerlijk stuk vlees of vis klaar. Dankzij het Easyflip trechtersysteem kun je zowel direct- en indirect koken en zo kun je ook een groot stuk vlees langzaam laten garen. De barbecue is makkelijk te verplaatsen door middel van de stevige wielen en in de stand kun je je accessoires en gasfles kwijt. Dankzij de geïntegreerde thermometer weet jij precies de juiste kooktemperatuur en je bent verzekerd van lekker en goed eten!

  • Gasbarbecue
  • Aantal branders: 1
  • Easy Flip trechtersysteem
  • Met onderstel
  • Thermometer in deksel
 
  • Kookoppervlakte 45 cm
  • 2 opklapbare zijtafels
  • Verrijdbaar
  • Afmetingen (B x H x D): 75 x 103 x 65 cm

€ 370,30

Lees verder...

Dé BBQ Beurs van Nederland
Product
 

Black Ranch Quebracho Houtskool 15 kg

Black Ranch Quebracho 15 kg

De houtskool die gebrukt wordt voor Black Ranch Quebracho is afkomstig van de Quebracho oftewel de steeneik uit Argentinië. Door de grote stukken en de harde houtsoort is deze houtskool geschikt om te gebruiken in een Kamado barbecue vanwege de lange brandduur.

€ 23,10

Lees verder...

Dé BBQ Beurs van Nederland
Product
 

Pitmaster Quebracho blanco 15KG

Pitmaster Quebracho 15 kg

Deze houtskool van Pitmaster is vervaardigd van de snoeiharde steeneik ofwel Quebracho. De uit Argentinië afkomstige kolen worden gemaakt van afvalhout van de houtindustrie of zijn afkomstig van de daarvoor aangelegde plantages en is een 100% natuurproduct. Door het harde materiaal is dit houtskool zeer geschikt voor langere barbecuesessies, met name voor de Kamado door de langere brandduur.

€ 29,90

Lees verder...

Dé BBQ Beurs van Nederland
Product
 

Black Ranch Marabu Houtskool 15 kg

Black Ranch Marabu Houtskool 15 kg

Black Ranche Marabu houtskool is een houtskool die wordt gemaakt van een houtsoort dat in Cuba groeit. Dankzij de dichtheid en de grootte van de stukken houtskool hebben deze een langere brandduur en is daarom zeer geschikt om te gebruiken in een Kamado barbecue.

€ 27,95

Lees verder...

Dé BBQ Beurs van Nederland
Product
 

Pitmaster aanmaakwokkels 1 kg ( 72 stuks)

Pitmaster Fire Maker aanmaakwokkels 1 kg.

Met deze handige aanmaakwokkels van Pitmaster Fire Maker is de barbecue aansteken een koud kunstje. De wokkels zijn gemaakt van onbehandeld hout, plantaardige levensmiddelen en hars. Binnen een mum van tijd heb jij jouw barbecue of open haard aangestoken.

€ 8,95

Lees verder...

Dé BBQ Beurs van Nederland
Product