Weber Non Stick BBQ spray

Weber Anti-aanbakspray

Met deze Weber anti-aanbakspay wordt grillen een stuk makkelijker. Voordat je begint, breng je de spray op het grilloppervlak van een barbecue of grillplaat aan. Hierdoor heb je niet alleen een beter grillresultaat, maar ook meer gemak tijdens de bereiding van je gerecht.

€ 6,00

Lees verder...

BBQ Sale
Product
 

Weber Rooster Reiniger 2017

Weber Rooster Reiniger 2017

Met de Weber Rooster Reiniger haal je alles uit je barbecue. Goed zorgen voor je barbecue is belangrijk om langer te genieten. Met de Weber Rooster Reiniger houdt je de grillrooster en de barbecue schoon, zodat je je barbecue elk moment kan gebruiken.

  • Innovatieve fles
  • Pompontwerp

 

 

 
  • Geschikt voor de grillroosters

 

€ 9,00

Lees verder...

BBQ Sale
Product
 

Outdoorchef Barbecue Reiniger

BBQ Cleaner

De nieuwe BBQ Cleaner is een echt Zwitsers kwaliteitsproduct. Met dit product reinigt u uw barbecue in een handomdraai: het is de ultieme korstlosser en reiniger voor uw barbecue en accessoires.

€ 12,00

Lees verder...

BBQ Sale
Product
 

The Bastard Fiber Thermo BBQ Gloves

The Bastard Fiber Thermo BBQ Gloves

Met de The Bastard Fiber Thermo BBQ Gloves weet je zeker dat je nooit meer je handen brand tijdens het barbecueën. De handschoenen zijn gemaakt van Nomex en Kevlar, ze zijn hittebestendig en enorm stevig. Je kunt met gemak een rooster uit de gloeiendhete Bastard pakken zonder je handen te branden.

€ 29,00

Lees verder...

BBQ Sale
Product
 

The Bastard Tube Smoker Large

The Bastard Tube Smoker Large

The Bastard Tube Smoker Large is het ideale accessoire om jouw gerechten koud of warm mee te roken. Bij een temperatuur van 225°C kan de The Bastard Tube Smoker Large 4 uur lang roken, en je kunt pellets en houtsnippers gebruiken. Geef jouw gerechten een heerlijk rooksmaak, of je nu kip, vis of vlees wilt bereiden. The Bastard Tube Smoker Large heeft een lengte van 30,5 cm.

€ 28,94

Lees verder...

BBQ Sale
Product
 

Boretti BBA 9 Draaispit Spiedo tbv Robusto

Boretti Robusto Draaispit Spiedo BBA9

Deze draaispit is speciaal gemaakt voor de Boretti Robusto. Het is een luxe draaispit die perfect is voor een groot stuk vlees zoals gevogelte of een rollade. De spit wordt elektrisch aangedreven wat ervoor zorgt dat je een gelijkmatige rotatie hebt. Hij wordt geleverd met spitvorken!

Tevens is dit draaispit geschikt voor de Boretti Forza , Marciano en de Marciano XL.

  • Lengte met motor: 101,5 cm
  • Lengte zonder motor: 95 cm

€ 79,95

Lees verder...

BBQ Sale
Product