Boretti Da Vinci Bianco

Boretti Da Vinci Bianco buitenkeuken Hij is weer op voorraad de Boretti Da Vinci in de kleur Wit. Wil je deze geweldige buitenkeuken kopen, bestel of reserveer hem dan gaan wij zorgen dat wij hem afleveren bij u thuis.
Met de Da Vinci Outdoor Bianco Kitchen van Boretti is buiten koken nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Met één druk op de knop is de Da Vinci klaar voor gebruik. De DaVinci barbecue is de meest toegankelijke barbecue uit het assortiment van Boretti.

LET OP; Deze Boretti Buitekeuken is extra goedkoop geprijst, de promotie korting  / waarde cheque is reeds verrekend in de prijs van deze buitenkeuken.

Verzending binnen Nederland en België is mogelijk en deze buitenkeuken is voorzien van gasdrukregelaar.

Boretti Da Vinci  buitenkeuken   De buitenkeuken beschikt over drie krachtige branders, aangevuld met een infrarood brander in de achterwand en een stevige wokbrander. Bijzonder handig voor het wokken van groenten of het warm houden van sauzen. Drie krachtige branders worden aangevuld met drie speciale infraroodbranders met elk een andere functie waaronder een bodembrander, een achterbrander en een universele brander
Boretti Da Vinci praktische buitenkeuken De Da Vinci is bovendien voorzien van handige opbergruimtes voor hoes en gasfles. En last but not least is de barbecue standaard uitgerust met een thermometer, zodat u verzekerd bent van de juiste temperatuur onder de kap. Met de tijdloze en praktische Boretti Da Vinci ligt La Dolce Vita voor iedereen binnen handbereik.

€ 899,00

Toon details

Alle barbecues Gasbarbecue
Product