Weber Gasdrukregelaar NL

Weber gasslang / gasdrukregelaar voor de Weber barbecue Spirit, Genesis en Summit modellen Met de Weber gasslang / gasdrukregelaar heb je geen gasbusje meer nodig en kan je jouw Weber barbecue makkelijk aansluiten op een standaard gasfles. Lengte van de slang 90cm.

Service Weber Klanttevredenheid is prioriteit bij Weber. Hoewel Weber barbecues zijn vervaardigd met grote precisie en met materialen van hoge kwaliteit, kan het gebeuren dat er ooit reden is voor een klacht. Weber biedt een garantie van 5 jaar op de Weber One-Touch 57 Performer barbecues.

€ 37,45

Lees verder...

Barbecue accessoires Gasdrukset
Product
 

Weber Gasdrukregelaar 3 in 1

Weber Gasdrukregelaar 3 in 1: Geschikt voor verschillende typen Weber gasbarbecues

De Weber Gasdrukregelaar 3 in 1 is te gebruiken voor de Weber Q100/120 Q1000/1200 E, Go-Anywhre en de Performer Deluxe. De slang is eenvoudig aan de aansluiting voor het kleine Weber gasbusje te monteren. Daarna kun jij de gasdrukregelaar op een grote gasfles schroeven. De gasdrukregelaar is geschikt voor de Nederlandse markt.

  • Geschikt voor:
  • Q100/120 Q1000/1200 e, Go-Anywhre en Performer Deluxe

€ 45,15

Lees verder...

Barbecue accessoires Gasdrukset
Product
 

Cadac Universele Drukregelaar 30mbar

Set met universele gasdrukregelaar voor lage druk en universele aansluiting. ¼” linksdraaiende uitwendige schroefdraad. Inclusief slang. Werkdruk: 30mBar.

€ 15,94

Lees verder...

Barbecue accessoires Gasdrukset
Product
 

Grandhall Gasslang met drukregelaar en manometer

Grandhall Gasslang

Deze Universele Gasdrukregelaar met een gasdruk van 30 mbar is geschikt voor gebruik in Nederland en België. Bij gasbarbecues van Grandhall wordt de gasslang niet standaard meegeleverd. Deze dien je nog los aan te schaffen. Inclusief manometer, hiermee kan je zien wat de druk is en hoe vol de gasfles nog zit.

€ 17,95

Lees verder...

Barbecue accessoires Gasdrukset
Product